Wie schrijft hier?

Emily van de Berg

In sociale media, vindt u mij posting veel over een heleboel interessante dingen. Ik ben een blogger, niet een wetenschapper, en deze blog gaat over wat ik zie als de beste manier om de beste kachels te gebruiken voor mijn leven, maar dat betekent niet dat ik een autoriteit over het onderwerp.

Kachels zijn een groot onderwerp dat ik heb geblogd over eerder op de site, maar nu breng ik het aan u in deze blog post. Ik ben een professionele kok in Nederland en ik werk in een kleine Nederlandse stad. Ik ben ook lid van een Nederlands team en ik gebruik de inductiekochel die ik in mijn vorige post heb beschreven voor een paar weken voordat ik aan mijn volgende werkseizoen kan beginnen. Ik probeer inductiefornuizen te gebruiken voor het verwarmen van voedsel, wat een hele uitdaging is.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik weet dat veel mensen echt interessante projecten hebben die ze graag gedaan willen zien. Mijn belangrijkste doel is om het woord te krijgen over deze grote inductie kachels en hopelijk meer mensen te brengen in deze hobby. Mijn doel tot nu toe is om dit te doen als een hobby (ik ben een schrijver, dus het is niet moeilijk om mijn gedachten te vinden), en om anderen te helpen ontdekken dit prachtige ambacht. Dit was mijn eerste blog, dus ik hoop dat ik erin geslaagd. Ik weet zeker dat ik fouten zal maken en hebben geen controle over de inhoud van deze blog, maar ik hoop dat je geniet van het lezen.

Ik ben hier om eventuele vragen te beantwoorden, en ik zal dit doen door het plaatsen van mijn antwoorden hier eerst. Ik ben een grote fan van inductiekochels en altijd al. Ik heb het genoegen gehad om met veel getalenteerde mensen te werken en ben erg gelukkig om al hun projecten met u te kunnen delen. Het is een spannende tijd om in de business van het maken van deze geweldige kachels en ik hoop dat door het schrijven van deze blog u een groot project dat u wilt bouwen te vinden.

Wat ik leuk vind

Mijn passie ligt in het ontwerpen en ontwerpen van krachtige inductiekochels om de prestaties van uw standaard kachels te verbeteren.

Vandaag wil ik u de nieuwste versie van mijn inductiekochelontwerp presenteren. Het is een eenvoudig en eenvoudig te bouwen. Dit is mijn tweede inductie kachel ontwerp en ik ben blij om het te delen met u. Dit ontwerp is gemaakt om eenvoudig en efficiënt te zijn. Mijn eerste ontwerp (en de eerste versie) was een zeer populaire en populaire kachel. U herinnert het zich misschien van mijn inductie kachel blog post: Mijn tweede ontwerp, dat is niet een kachel, maar een storable kachel. Ik heb gewerkt aan deze kachel voor bijna 2 jaar nu, en ik ben er trots op de 2e versie te presenteren. Het heeft veel aandacht gekregen in de laatste paar maanden vanwege de efficiëntie en het modulaire ontwerp, dat is een verbetering ten opzichte van de vorige versie die een groot verschil tussen de interne structuur en de externe structuur had. Ik heb niet vrijgegeven van de eerste versie, maar ik zal het uploaden van een video als het klaar is. Het belangrijkste verschil tussen de 2e versie is de toevoeging van de interne warmtewisselaar.