Tips voor het gebruik van inductiekochels?

Emily van de Berg

"Je moet er aan wennen. In vergelijking met Magnetron Kookboek, kan het merkbaar meer aan te bevelen zijn. En wees ook voorbereid dat het enige tijd kan duren voor de smaak terug te komen. Voor mij was dat genoeg". De reden waarom inductiekochels zo populair zijn in Nederland is dat ze goed werken en veel voordelen hebben:

Ze duren een lange tijd (ongeveer 30 – 40 jaar).

Ze verbranden zo veel brandstof per brander dat het praktisch de enige manier om elektriciteit op te wekken. Ze verbranden dezelfde hoeveelheid brandstof per dag (ongeveer 1000 liter per dag in een standaard kachel). Dit maakt het nuttiger dan Luxe Thermoskan. Hun efficiëntie is ongeveer 30% dat is zeer goed gezien het duurt een lange tijd om 1000 liter brandstof te verbranden. Ze verbranden geen afgewerkte olie. (de afgewerkte olie is wat je krijgt nadat je hebt gekookt uw voedsel op het fornuis). De warmte die ze produceren is goed voor u en de planten die groeien op hen. Ik heb meer dan 200 inductiekochels verkocht. Als u wilt proberen een stuur me een e-mail. Ik hou van deze foto van een typisch huis. In het midden van de vloer zie je deze vuurkorf die ik een paar jaar geleden heb gekocht. Ik dacht: dit is de perfecte kachel. In tegenstelling tot Tomado Friteuse Tm 5534, maakt dit het merkbaar meer resounding. Het is gemakkelijk te gebruiken en het is erg cool. Nu kan ik het niet verkopen omdat de vuurkorf een beetje stof begint te krijgen. Dus begon ik me af te vragen. Kan ik iets toevoegen aan de open haard, om het nog koeler te maken? Als ik er een beetje was op doe, kan dit dan de temperatuur van het vuur met 0,1 graad C verhogen? Laten we eens kijken. Het vuur is niet erg warm, het zal een tijdje duren voor de was te smelten, dus laten we eens een kijkje nemen op het verwarmingselement. Het verwarmingselement van de kachel bevindt zich in het midden van de grill. Het verwarmingselement verwarmt de hete kolen. Het vuur is een beetje groot voor de kleine brandstof die u op het vuur zet. Wanneer het vuur wordt een beetje warmer en de temperatuur bereikt 100 C zal branden uit de overtollige brandstof. Wanneer u het deksel van de grill opent vindt u een kleine sleuf in het metaal van het warmte-element dat opent als een rits. Deze kleine opening is gevuld met brandstof. Laten we eens kijken hoe dit werkt in de brand. Denk ook aan het Betekenis Symbolen Vaatwasser experience report.

Het vuur warmt op. Het wordt groter. De brandstof wordt kleiner. Nu, laten we aannemen dat u een metalen schoorsteen gebruikt voor deze inductiekochels. De schoorsteen warmt eerst op. In dit voorbeeld kan een metalen schoorsteen wel 10,2° C zijn, meer dan genoeg om de brandstof op te warmen. Wat is de volgende stap? De vlam gaat door het metaal en de brandstof ontbrandt. Dit heet branden. Als we "Branden" zeggen, bedoelen we meestal: 1. Die brandstof brandt 2. Die vlam brandt 3. Die brandstof ontbrandt De tweede stap is om de vlam uit te zetten. Dit is ook een goed moment om de brandstofdruk te controleren. Voor mij wordt de gasdruk gemeten met behulp van de pakkingen in de kachels. Ik ben niet in staat om dit te testen in het veld. Maar de drukmeter is gemakkelijk te vinden aan de zijkant van een kachel. Controleer of het nog in de kachel zit. Als dat het is, is de kachel geen inductieverwarming. Maar dat is het waarschijnlijk niet. Wanneer u de druk drop-off, is het waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de kachel is geworden te klein om te kunnen de meter te gebruiken. Een grotere kachel geeft je meer druk.