contacteer mij

Emily van de Berg

Contact Form

Laat altijd een antwoord en een e-mail achter! En, een persoonlijke dank voor het bezoeken van de site en het volgen van deze blog.

U bent van harte welkom om te controleren of mijn andere berichten ook. :) - Emily

Dit is mijn tweede inductie kachel post. Heeft u vragen over het basisidee achter de inductiekochel of hoe het werkt, laat dan hieronder een reactie achter!

Wat is een inductiekochel?

Een inductiefornuis (ook wel een "elektrische inductiefornuis" genoemd) is een soort kachel met twee hoofdonderdelen: de firebox en de warmtewisselaar (of "wok"). De firebox of "oven" (in de eenvoudigste termen) is het verwarmingsgedeelte van de kachel. Dit is een metalen frame dat de metalen pot (of "firebox" in deze context bevat) en is vastgeschroefd aan de vloer van de kachel met behulp van schroeven (in dit geval, 2 bouten). De firebox bevat ook de warmtewisselaar, de metalen container en de kookkamer.

Deze firebox, die we nu de "firebox" gaan heten, is in wezen een gesloten kookkamer, met een warmtewisselaar in het midden.

Ik ben zeer geïnteresseerd in het horen van u. Uw mening wordt gewaardeerd.

Het is tijd om je te vertellen waarom dit belangrijk is voor mij, om deze reden. De afgelopen 10 jaar heb ik een "prachtige" houtkachel gebouwd die ik "S.O.S" noem. De originele kachel waarmee het allemaal begon: mijn oude inductiekochel. Vroeger was het dat de big-box winkels had alle spullen op voorraad en het zou worden verzonden naar mij, meestal voor een maand of twee. Dit is het soort dingen waar ik zoveel over gehoord had. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de technologie. Ik zou mijn handen op een brand starter, een grote metalen pot, en wat hout om uit te bouwen. Ik zou de kachel en de pot samen hebben op een bepaald moment. Ik zou het met het hout bouwen. Ik zou de pot opwarmen met de vlam van de vuurstarter. Ik zou wat kolen op het fornuis zetten en het aansteken.

Openingstijden